Ikos Andalusia приносить новий світ розкоші та середземноморської гостинності на сліпучі південні береги Іспанії на залитому сонцем Коста-дель-Соль.Готель розташований у місті Естепона, за 800 метрів від пляжу Ель-Саладільо. Відстань від готелю IkosAndalusia до пляжу Плайя-де-Арройо-лас-Каньяс-Велерін становить 1,3 км, а до торгового центру LagunaVillage - 16 км. Відстань до найближчого аеропорту Малага становить 71 км. Гостям надають платний трансфер до/з аеропорту.
Номери
393 номери та люкси. Ексклюзивна зона DeluxeCollectionSuite. Просторий сучасний дизайн. Номери оснащені кондиціонером, телевізором із супутниковими каналами, холодильником, кавоваркою, ванною або душем, феном і робочим столом. У кожному номері курортного готелю є шафа для одягу та окрема ванна кімната. Номери оснащені кондиціонером, телевізором із супутниковими каналами, холодильником, кавоваркою, ванною або душем, феном і робочим столом. У кожному номері курортного готелю є шафа для одягу та окрема ванна кімната.
Бари та ресторани
Гості готелю Ikos Andalusia можуть насолодитися континентальним сніданком або сніданком "шведський стіл". До послуг гостей готеля 7 барів. Вишукані вечері пропонують місцеві ресторани: – Fresco: шеф-кухар, відзначений зіркою Мішлена, Етторе Ботріні створив вибір класичних італійських страв та інноваційних творів, використовуючи лише найкраще м’ясо, морепродукти та найсвіжіші продукти. – Узо: шеф-кухар зі зіркою Мішлен Лефтеріс Лазару розробив і розробив меню грецького ресторану Ouzo в сучасному стилі. – Прованс: прованське меню в унікальній атмосфері та романтичній обстановці. Шеф-кухар зі зіркою Мішлен Ентоні Жанно підготував захоплююче меню для гостей готелю. – Oliva: свято справжніх іспанських страв з андалузькими нотками чекає вас у просторій спокійній обстановці Oliva. Меню створив шеф-кухар зі зіркою Мішлен Девід Ібарбур. – Пляжний клуб: спокусливе меню з класичними міжнародними стравами в спокійній обстановці. – Anaya проведе гостей у подорожі одними з найбажаніших смаків Азії за допомогою цього оригінального меню, створеного шеф-кухарем Тіу, зіркою Мішлена, щоб дослідити смаки Китаю, Таїланду та Індії. – Пори року: чудове меню, натхненне місцевими сезонними інгредієнтами від екологічно чистих виробників. – Chiringuito: пляжне місце, де подають різноманітні закуски тапас та еспето, у тому числі традиційну для Малаги смажену на грилі свіжу рибу. – Смаки: ресторан зі шведським столом пропонує середземноморські смаки з гарячими та холодними стравами
Послуги готелю
До послуг гостей безкоштовна приватна автостоянка, фітнес-центр, обслуговування номерів, дитячий клуб і безкоштовний Wi-Fi на всій території, плавальний басейн, хамам, оздоровчий спа-центрта цілодобова стійка реєстрації. – 9 відкритих і критих басейнів з підігрівом – Дитячий басейн – Пляж 420 м – Спа Енн Семонін – 2 тенісних корти – Дитяча футбольна академія – Заходи та розваги
Розваги та спорт
Гості можуть поплавати в критому басейні або пограти в настільний теніс. У закладі є 2 тенісних корти. В околицях популярні велосипедні прогулянки та веслування на каное. Вечірня розважальна програма до послуг гостей готелю.